hidup ini sangat singkat..beramallah seolah-olah esok kau akan mati..

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Download movie, cara terbaik

LATEST NOTE: Wifi uia dah blok mediafire. so tutorial untuk wifi uia dah x valid.
internet apa yg korang pakai sekarang? celcom? maxis? wifi uia? apa2 je lah..
-celcom/maxis: sure slow klu donlod, laju mula2 jer, dah habis trashole sure lembab mcm sipot naik bukit.
-wifi uia: ak ada caranya..macam mana? saba la, ni ha ak nak share..

pengenalan. (aigo dia neh, nak bwt pengenalan jugak ke? haizzz)
kepada sesiapa yg x dapat connect wifi uia tu janganlah bersedih yek, mungkin bilik korang tu jauh sangat/terlindung dari router wifi.
untuk pengetahuan korang, uia block semua download host (mediafire, fileserver, hotfile, even torrent & banyak lagi). ada gak la 1 2 site yg dia x block..

lepas pengenalan ap yek? ah, bedal je lah..
antara host file yg dia x block stakat ni.
- mediafire (link api)
- deposit file

sebenanyer 2 ni jer yg ak tau..haha..slalau ak guna mediafire, sebab apa?
- link senang nak carik
- boleh download banyak file sekali gus
- mudah, simple & sempoi

antara site faberet aku untuk carik link mediafire..
- Gblog85
- Amyputra
- syok.org
- jiwang.org

method (haizz..mcm bwt report engin lab plak..biasa la, bdk engin..hehe)
sblom tu korang better guna internet download manager(idm) tok donlod, laju woo..
n, sok bila2 ak aja cara nak "hack" os dgn idm korang bagi lagi laju..

> carik link
> bukak link, tunggu loading
> right klik pada link yg keluar(warna biru), pilih download with idm..
> tunggu icon dgn size dia keluar kat tepi kanan idm tu(zip, rar, etc..size 200mb etc)
> lastly baru tekan start donlod
> tunggu je lah sampai habis donlod
> abis donlod buatlah ap yg patut, kumpul semua file, unzip/unrar..untuk .001, .002 etc tu kena guna hj split. tengok kat tutorial.

sejarah download@download history ak





average 45kb/s..kekadang sampai gak 150kb/s..paling rendah 1kb/s..kira ok la tu..malam donlod esok bngun tido da siap..
pernah gak sehari tu ak donlod lebih 2G..

selamat mencuba nasib..
p/s: korang jangah le donlod banyak2 sangat, kesian kat uia n kwan2 korang yang lain..haha..kalau boleh jngn donlod 24 jam..nnti uia block korang pnya wifi..

6 comments:

Anonymous said...

http://www.ddmf.biz/p/movie-list.html

Anonymous said...

[URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/1165794652.png[/IMG][/URL]

Anonymous said...

We know just how traditional sending flowers are so have you considered buying a spray to express your love.
Online florists will generally offer a delivery service.
Buy flowers online and make the whole tedious process of going to
a florist choosing flowers for you bouquet, arranging and designing them in
a particular fashion and finally getting the product you want, a piece of cake.


My page ... poczta i kwiatowa Dostawa

Anonymous said...

Stunning story there. What happened after? Thanks!

my web-site: fat burners - -

Anonymous said...

Heya i am for the primary time here. I came across this board and I in finding
It really helpful & it helped me out a lot. I hope
to give something back and aid others like you helped me.



My blog post - attic pest control

Anonymous said...

Good day! I just would like to offer you a huge thumbs up for the great
info you have got here on this post. I am returning to your site for more soon.

Also visit my blog post: Watch The Identical Online

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...