hidup ini sangat singkat..beramallah seolah-olah esok kau akan mati..

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

TuneUp Utilities 2011™


Assalamualaikum semua..
Kali ni aku nak share software lain pulak, TuneUp nama dia. Dulu masa aku mula2 pakai pc, software ni mmg sangat membantu aku. Sebab aku malas nak cek 1 1, aku guna software ni je untuk cekkan komputer aku

Banyak function software ni. Korang kena pandai2 pakai n belek2. Test 1 1 pon x pa. Sebab aku nak terang pon malas, banyak sangat. Antara function dia yang selalu aku pakai ialah Start up manager, disk defragment, tune up 1 click.

Review 1
Review 2

Berminat? Download sini..

p/s: Ni bukan software free, kalau nak product key dia sila tinggal alamat email anda di comment..nnti aku email kat korang key dia..

2 comments:

Credo said...

Jangan guna registery cleaner coz nnti dia p padam almost all registery utk speed-up PC. dh kena, ak reinstall bnyak software utilities.

renjerkabloi said...

malu2 kucing ceyyyy!!! hihihi ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...